S-KARP URBANTRAIL SINAIA

S-KARP UrbanTrail Sinaia este evenimentul de alergare din Romania care si-a propus sa inoveze conceptul de „competitivitate” introducand doua noi idei pe scena alergarii din Romania: UrbanTrail & Knockout! Parte a seriei de concursuri organizate de Asociatia Sport La Orice Varsta, aparitia acestuia s-a datorat parteneriatului cu brandul romanesc S-KARP si a deschiderii Primariei Sinaia catre sport. Obiectivele acestui concurs sunt acelea de a demonstra ca alergarea poate fi o provocare chiar si in mediul urban imbinand toate elementele specifice orasului Sinaia, trecand in alergare pe langa cele mai importante obiective turistice, dar si dorinta de a impune un nou standard de organizare si de a rasplati eforturile sportivilor care vor avea de infruntat o mare provocare!

 

Prima editie a S-KARP UrbanTrail va fi organizata in aprilie 2016 de catre de Asociatia Sport La Orice Varsta, sponsorizata de S-KARP si girata de Primaria Sinaia, propunandu-si sa devina un reper important al alergarii din Romania atat prin conceptul unic pe care il lanseaza, dar si prin frumusetea orasului Sinaia.

 


 „Motorul” acestui concurs este Radu Jitaru, omul care se identifica cu brandul S-KARP, acesta venind cu ideea organizarii unui concurs la Sinaia, orasul sau natal si punctul de plecare pentru denumirea S-KARP. Conceptul acestui concurs este o idee mai veche a lui Radu Milea si care a fost imediat imbratisata atat de Radu Jitaru cat si de Lucian Al Marii care nu au stat pe ganduri si au decis sa se implice pentru a o pune in aplicare. Din 2016, Romania intra pe harta tarilor care organizeaza competitii de UrbanTrail, dar in acelasi timp, realizeaza o imbinare unica intre alergatul urban si sistemul competitonal de tip Knockout. Ce spui, accepti provocarea? Esti pregatit pentru finala?


Astfel, cu sloganul “Alearga sau esti KNOCKOUT!” va invitam pe 9 aprilie 2016 la Sinaia pentru a participa sau pentru a sustine participantii care vor lua startul la S-KARP UrbanTrail Sinaia, cel mai nou eveniment al Asociatiei Sport La Orice Varsta.
Toata ziua de 9 aprilie 2016 va fi o sarbatoare a alergarii in Sinaia, urmand ca alergatorii si sustinatorii acestora sa se bucure de frumusetile orasului, in alergare, pe trasee inchise traficului rutier.

URBANTRAIL

<h4>URBANTRAIL<br/><br/></h4>

Pe distanța de 10 km, cu o diferență de nivel de 380 m.

Vezi traseu

SFERTURI DE FINALA

<h4>SFERTURI DE FINALA</h4>

Pe distanța de 4.4 km, cu o diferență de nivel de 150 m.

Vezi traseu

SEMIFINALA

<h4>SEMIFINALA<br/><br/></h4>

Pe distanța de 3.3 km, cu o diferență de nivel de 150 m.

Vezi traseu

FINALA

<h4>FINALA<br/><br/></h4>

Traseul va fi surpriza si nu va fi dezvaluit decat inaintea FINALEI!

Vezi traseu

Concursul de desfasoara pe un traseu gandit sa reprezinte o provocare pentru toti participantii, dar si un mod diferit de a vizita si de a cunoaste orasul Sinaia si obiectivele sale turistice.

Cursa de UrbanTrail (11km) reprezinta etapa de calificare pentru fazele superioare, concurs accesibil tuturor alergatorilor indiferent de nivelul de pregatire, urmand a se alerga pe asfalt, poteci, piatra cubica, trepte, dar si pe pista de bob a orasului, premiera pentru un concurs din Europa!

Cei mai buni alergatori vor merge mai departe catre sferturi de finala si mai apoi semifinala si finala, urmand a alerga pe trasee mai scurte, dinamice, dar care vor pastra aceleasi elemente de UrbanTrail.

Finala, cu un traseu surpriza, se va desfasura dupa-amiaza, in mare viteza, pentru a scoate din sportivii calificati chiar si ultima farama de energie, pentru a putea incorona la final pe campionul absolut!

Zona de start/sosire va fi amenajata pe Bulevarul Carol I, care va inchis traficului rutier, intre sensul giratoriu cu Strada Aosta si Parcul Dimitrie Ghica.

Ambasadorii S-KARP UrbanTrail Sinaia  2016 sunt Gheorghiță Vitalie și Tomy Coconea, doi sportivi cu performanțe deosebite, campioni desăvărșiți și oameni de calitate, sportivi care reprezintă brandul românesc S-KARP în competiții naționale și internaționale.


Scopul nostru este acela de a contribui la promovarea unui alt tip de alergare in mediul urban.
Provocarea noastră pe termen lung este însa de a face din S-KARP UrbanTrail Sinaia un punct de reper pe harta competitiilor de alergare la nivel international.

"Nu poti pretui daca nu cunosti" asa ca te invitam sa respiri aerul incarcat de istorie si prestigiu, specific orasului Sinaia.

Alearga sau esti KNOCKOUT! Pe 9 aprilie 2016, la S-KARP UrbanTrail Sinaia!

Inscrie-te acum!
Translate »