S-KARP

„Povestea brandului S-KARP a inceput la Sinaia, in Romania, cu multi ani in urma. Orasul Sinaia este situat la poalele muntilor Bucegi, unde se afla si partia de schi KARP. Aceasta partie este cea mai abrupta din Romania, avand inclinatia de circa 42.24 grade. Pentru ca sunt legat de orasul meu natal, iar pe partia KARP schiez si am multe amintiri placute alaturi de familie si prieteni, am dat numele acestui brand alaturand S de la Sinaia, KARP de la numele partiei si semnul grafic care are acelasi unghi de 42.24 grade, ca si inclinatia partiei.

Deviza noastră este “JOY TO GO”, iar alegerea S-KARP® vă oferă starea de bine, fie că mergeţi prin oraş sau într-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, alergaţi la maratoane sau competiţii de trail running, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.

Pentru noi calitate înseamnă mult mai mult decât tehnic, confortabil, ușor, funcţional, durabil și bine conceput, pentru că ne propunem ca fiecare client al nostru să fie bine încălţat, în orice condiţii.

S-KARP® este sinonim cu siguranţă, confort, calitate și un design plăcut.

Fabrica noastră de la Brașov, România, în care producem S-KARP®, și-a început activitatea în martie 1998 iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioară.

Încălţămintea S-KARP® îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experienţă, fiind realizată pentru a-ţi proteja picioarele și pentru a te duce oriunde vei dori. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistenţă la vânt, durabilitate și un confort deosebit.

Tehnologia modernă de care dispunem, materialele de cea mai bună calitate, atent alese, dar și pasiunea pe care specialiștii noștri o investesc în producţia articolelor S-KARP®, sunt îmbinate cu dorinţa de a crea cea mai bună încălţăminte.

Sub brand-ul S-KARP® se produc o gamă variată de modele bine făcute și, mai ales, făcute cu drag."

Radu Jitaru, Fondator S-KARP.

Translate »